The 2 linked references in paper Yu. Purim B., M. Kruglyakova L., L. Bulanova N., M. Agapkina V., L. Stronova N., T. Bokovikova N., E. Gernikova P., Ю. Пурим Б., М. Круглякова Л., Л. Буланова Н., М. Агапкина В., Л. Стронова А., Т. Боковикова Н., Е. Герникова П. (2018) “МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЙ ПОДХОД К ПЛАНИРОВАНИЮ ЭКСПЕРИМЕНТА ПРИ ВЫБОРЕ КАЧЕСТВЕННЫХ РЕАКЦИЙ ДЛЯ ПОДТВЕРЖДЕНИЯ ПОДЛИННОСТИ КОМПОНЕНТОВ ЛЕКАРСТВЕННОГО СРЕДСТВА (НА ПРИМЕРЕ АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ) // A METHODOLOGICAL APPROACH TO DESIGNING EXPERIMENTS WHEN DEALING WITH IDENTIFICATION TESTS FOR MEDICINAL PRODUCT COMPONENTS (AS ILLUSTRATED BY ASCORBIC ACID)” / spz:neicon:vedomostincesmp:y:2018:i:3:p:193-200

  1. Neuberger S, Jooß K, Flottmann D, Scriba G, Neusüß C. Raman spectroscopy and capillary zone electrophoresis for the analysis of degradation processes in commercial effervescent tablets containing acetylsalicylic acid and ascorbic acid. J Pharm Biomed Anal. 2017;134:122–9. https://doi.org/10.1016/j.jpba.2016.11.020
  2. Sadamasu Y, Morikawa M, Sakamaki N, Monma K, Kobayashi C. Quantitative analysis of L-ascorbic acid and erythorbic acid in foods by HPLC, and confirmation method by LC-MS/MS. Shokuhin Eiseigaku Zasshi. 2018;59(1):11–7 (In Jap.). https://doi.org/10.3358/shokueishi.59.11