The 8 references in paper N. Ageeva M., A. Nasonov I., A. Prakh V., I. Suprun I., E. Sosyura A., Н. Агеева М., А. Насонов И., А. Прах В., И. Супрун И., Е. Сосюра А. (2017) “ИССЛЕДОВАНИЕ СОСТАВА МИКРОФЛОРЫ ВИНОГРАДА С ЦЕЛЬЮ ИДЕНТИФИКАЦИИ ПРИРОДНЫХ ПОПУЛЯЦИЙ SACCHAROMYCES CEREVISIAE // STUDY OF THE COMPOSITION OF MICROFLORA OF GRAPES FOR THE PURPOSE OF THE IDENTIFICATION OF THE NATURAL POPULATIONS SACCHAROMYCES CEREVISIAE” / spz:neicon:stavapk:y:2017:i:1:p:115-119

1
Buryan N. I. Microbiology of the wine making. Simferopol : Tavriya, 2002. 403 p.
(check this in PDF content)
2
Saenko N. F. Breeding methods sherry yeast to spirostachys // Proceedings of Institute of Microbiology, USSR Academy of Sciences. 1961. Vol. 10. P. 96–103.
(check this in PDF content)
3
Kosikov K. V. Genetic methods of the selection of yeast(s): hybridization, polyploid. M., 1999. 116 p. 1. Бурьян Н. И. Микробиология виноделия. Симферополь : Таврия, 2002. 403 с. 2. Саенко Н. Ф. Методы селекции хересных дрожжей на спиртоустойчивость // Труды Ин-та микробиологии АН СССР. 1961. Вып. 10. С. 96–103.
(check this in PDF content)
4
Травникова Е. Э., Скорикова Т. К. Выделение местных рас дрожжей сахаромицетов для приготовления столовых вин // Магарач. Виноградарство и виноделие. 2011. No 4. С. 21–22.
(check this in PDF content)
5
Магомедова Е. С., Абдуллабекова Д. А., Абрамов Ш. А. Разнообразие и морфофизиологические свойства дрожжей,обитающих в условиях различной вертикальной поясности // Юг России: экология, развитие. 2009. No 1. С. 99–102.
(check this in PDF content)
6
Теория и практика виноделия. Характеристика вин. Созревание винограда. Дрожжи и бактерии / Ж. Рибейро-Гайон, Э. Пейно, П. Рибейро-Гайон, П. Сюдро. М. : Пищевая промышленность, 1979. Т. 2. 348 с.
(check this in PDF content)
7
Kurtzman C. P., Piškur J. Taxonomy and phylogenetic diversity among the yeasts // Comparative Genomics: Using Fungi as Models / P. Sunnerhagen, J. Piskur eds. Berlin : Springer, 2006. P. 29–46.
(check this in PDF content)
8
Barnett J. A. Beginnings of microbiology and biochemistry: the contribution of yeast research // Microbiology. 2003. No 149 (3). P. 557–567. 4. Travnicova E. E., Skorikova T. K. Isolation of
(check this in PDF content)