The 12 references in paper R. Budkevich O., A. Chalikova V., S. Emelyanov A., G. Slyusarev V., Р. Будкевич О., А. Чаликова В., С. Емельянов А., Г. Слюсарев В. (2017) “АНТИОКСИДАНТНАЯ АКТИВНОСТЬ ГИДРОЛИЗАТОВ СЫВОРОТОЧНЫХ БЕЛКОВ МОЛОКА, ПОЛУЧЕННЫХ С ПРИМЕНЕНИЕМ ФЕРМЕНТА ПЕПСИНА // ANTIOXIDANT ACTIVITY OF WHEY PROTEIN HYDROLYZATE OF MILK WITH USE OF THE ENZYME PEPSIN” / spz:neicon:stavapk:y:2015:i:3:p:18-21

1
Beckman K. B. .Ames B. N. The free radical theory of aging matures // Physiological reviews. 1998. Vol. 78., No 2. P. 547–581.
(check this in PDF content)
2
Gülçin I. Antioxidant activity of food constituents: an overview // Archives of toxicology. 2012. Vol. 86. No 3. P. 345–391.
(check this in PDF content)
3
Pihlanto A. Antioxidative peptides derived from milk proteins // International dairy journal. 2006. Vol. 16., No 11. P. 1306–1314.
(check this in PDF content)
4
Hydrolyzed formulas for allergy prevention / Y. Vandenplas, J. Bhatia, R. Shamir, C. Agostoni, D. Turck, A. Staiano, H. Szajewska // Journal of pediatric gastroenterology and nutrition. 2014. Vol. 58., No 5. P. 549–552.
(check this in PDF content)
5
The role of partially hydrolyzed whey formula for the prevention of allergic disease: evidence and gaps / A. J. Lowe, S. C. Dharmage, K. J. Allen, M. L. Tang, D. J. Hill // Expert review of clinical immunology. 2013. Vol. 9., No 1. P. 31–41.
(check this in PDF content)
6
Мироненко И. М., Чорей Е. В. Особенности переработки сывороточных белков молока // Сыроделие и маслоделие. 2009. No 2. C. 40–41.
(check this in PDF content)
7
Максимюк Н. Н., Марьяновская Ю. В. О преимуществах ферментативного способа получения белковых гидролизатов // Фундаментальные исследования: материалы конференции. 2009. No1. C. 34–35.
(check this in PDF content)
8
Рытченкова. О. В., Красноштанова А. А. Оптимизация процесса получения ферментативных гидролизатов белков молочной сыворотки с применением протеолитических ферментов // Фундаментальные исследования. 2011. No 8–3. С. 663–666.
(check this in PDF content)
9
Коротько Г. Ф. Желудочное пищеварение в технологическом ракурсе // Кубанский научный медицинский вестник. 2006. No 7–8. C. 17–22.
(check this in PDF content)
10
Production and characterization of whey protein hydrolysate having antioxidant activity from cheese whey / S. Athira, B. Mann, P. Saini, R. Sharma, R. Kumar, A. K. Singh // Journal of the science of food and agriculture. 2014. doi: 10.1002/jsfa.7032.
(check this in PDF content)
11
Antioxidant capacity of bovine milk as assayed by spectrophotometric and amperometric methods / J. Chena, H. Lindmark-Månssona, L. Gortonc, B. Åkessona // International dairy journal. 2003. Vol. 13., No 12. P. 927–935.
(check this in PDF content)
12
Screening of whey protein isolate hydrolysates for their dual functionality: influence of heat pre-treatment and enzyme specificity / R. Adjonu, G. Doran, P. Torley, S. Agboola // Food chemistr y. 2013. Vol. 136,
(check this in PDF content)