The 17 references in paper I. Oseledzeva V., L. Kirpicheva S., И. Оселедцева В., Л. Кирпичева С. (2017) “ОЦЕНКА СТЕПЕНИ ВЛИЯНИЯ СОРТОВОГО ФАКТОРА НА ВАРЬИРОВАНИЕ ПАРАМЕТРОВ СОСТАВА ЛЕГКОЛЕТУЧЕЙ ФРАКЦИИ КОНЬЯЧНЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ И МОЛОДЫХ КОНЬЯЧНЫХ ДИСТИЛЛЯТОВ // ASSESSMENT OF THE INFLUENCE OF LONG FACTOR ON VARIATION OF PARAMETERS OF THE FACTIONS VOLATILE COGNAC WINE MATERIALS AND YOUNG BRANDY DISTILLATE” / spz:neicon:stavapk:y:2015:i:1:p:246-252

1
Ageeva N. M. The role of the grape varietal characteristics in shaping the quality and stability of wines // Forms and methods to improve the economic efficiency of regional horticulture and viticulture. Organization and coordination of research Coll : of scientific works. Krasnodar, 2001. P.2. P. 149–153.
(check this in PDF content)
2
Ageeva N. M., Avanesyants R. V. Biochemical features of the production of brandy wine. Krasnodar, 2011. 135 p.
(check this in PDF content)
3
The analysis of the resource potential of lands of Stavropol Territory for cultivation of fruit crops / I. A. Dragavtseva [end al.]. M. : FSSI «Rosinformagroteh», 2007. 192 p.
(check this in PDF content)
4
Bilko M. V., Anikina N. A. Effect of processing methods of wine production on the ratio of forms terpenes // Grapes and wine of Russia. 1999. No 2. P. 20–21.
(check this in PDF content)
5
Burian N. I. Wine Microbiology. 2nd Edition, Revised. Simferopol: Tavriya,, 2002. 433 p.
(check this in PDF content)
6
Datunashvili E. N. Research aromatics grapes // W. RRIV and W «Magarach». 1958. P. 6, ser. 2. P. 16–23.
(check this in PDF content)
7
Egorov I. A., Rodopulo A. K. Chemistry and biochemistry of cognac production. M. : Agropromizdat, 1988. 193 p.
(check this in PDF content)
8
The dependence of table wine flavor from the conditions of the alcoholic fermentation of grape must / M. V. Bilko [end al.] // Russian Grapes and wine. 2000. No 1 . P. 26–27.
(check this in PDF content)
9
Kishkovsky Z. N., Skurihin I. M. Chemistry of wine. M. : Food Industry, 1976. 311 p.
(check this in PDF content)
10
Cognac Russia: retrospective and ecological and technological aspects / A. Adzhiev [end al.]. Makhachkala : Republican newspaper and magazine printing house, 2004. 159 p.
(check this in PDF content)
11
Martinenko E. Ya. The grapes for the production of high quality brandy // Grapes and wine in Russia. 2000. No 2. P. 22–23.
(check this in PDF content)
12
Martinenko E. Ya. Technology cognac. Simferopol : Tavrida, 2003. 320 p.
(check this in PDF content)
13
Petrosyan I. A., Voskanyan A. V. Using the new selection, wine grapes in brandy production // Problems and Prospects of the Republic of Moldova complex of grape and winemaking. Chisinau, 1992. P. 135–136. 1. Агеева Н. М. Роль сортовых особенностей винограда в формировании качества и стабильности вин // Формы и методы повышения экономической эффективности регионального садоводства и виноградарства. Организация исследований и их координация : сб. науч. тр. Краснодар, 2001. Ч. 2. С. 149–153. 2. Агеева Н. М., Аванесьянц Р. В. Биохимические особенности производства коньячных виноматериалов. Краснодар, 2011. 135 с. 3. Анализ ресурсного потенциала земель Ставропольского края для возделывания плодовых культур / И
(check this in PDF content)
14
Система виноградарства Ставропольского края : метод. рекомендации / Е. А. Егоров [и др.]. Краснодар : ГНУ СКЗНИИ садоводства и виноградарства Россельхозакадемии, 2010. 156 с.
(check this in PDF content)
15
Технология приготовления бренди из мускатных сортов винограда / М. Р. Сукоян [и др.] // Вестник АПК Ставрополья. 2014. No 1 (13). С. 39–41.
(check this in PDF content)
16
Хиабахов Т. С. Сырьевая база коньячного производства // Виноделие и виноградарство. 2002. No 2. С. 12–14.
(check this in PDF content)
17
Эколого-биологические и технологические аспекты повышения конкурентоспособности российских коньяков / Е. А. Егоров [и др.]. Краснодар : ГНУ СКЗНИИ садоводства и виноградарства Россель-
(check this in PDF content)