The 8 references in paper T. Guguchkina I., O. Antonenko P., M. Antonenko V., Т. Гугучкина И., О. Антоненко П., М. Антоненко В. (2017) “ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА МАЛООКИСЛЕННЫХ СТОЛОВЫХ СУХИХ КРАСНЫХ ВИН ИЗ ПЕРСПЕКТИВНЫХ СОРТОВ ВИНОГРАДА // TECHNOLOGY OF LOW OXIDIZED TABLE DRY RED WINES OF THE PROMISING VARIETIES OF GRAPES” / spz:neicon:stavapk:y:2015:i:1:p:22-26

1
Antonenko O. P., Guguchkina T. I. Changing complex aromatic of dry red wines the grapes of promising varieties with age // Scientific support of agricultural and food products of high quality and high security : mater. region. scientific-practical. konf. / RSRITTP. Krasnodar, 2011. P. 238–242.
(check this in PDF content)
2
Biologically active compounds in wine materials from red grapes selection AZOSViV / S. V. Bedarev, A. V. Dergunov, T. I. Guguchkina, O. P. Pastarnakova // Winemaking and viticulture. 2010. No 1. P. 22–23.
(check this in PDF content)
3
Burtsev B. V., Nudnova A. F., Sosyura E. A. Phenolic complex of grapes as a criterion for determining its technological orientation // Modern resource innovative technology of cultivation of agricultural crops in the North Caucasus Federal District : proceedings of the 76th Scientific.-prakt. conf. (Stavropol, 10–20 April 2012) / SSAU. Stavropol, 2012. P. 204–206.
(check this in PDF content)
4
The influence of malolactic fermentation on the quality lowoxidized wine from the grapes of promising varieties and Dostoynyy and Satsimler / T. I. Guguchkina [et al.] // Winemaking and Viticulture. 2013. No 6. P. 34– 37.
(check this in PDF content)
5
Guguchkina T. I., Antonenko O. P., Antonenko M. V. The development of high-precision method for determining the content of phenol carbonic acids and flavonoids in grape 5. Гугучкина Т. И., Антоненко О. П., Антоненко М. В. Разработка высокоточного метода определения содержания фенолкарбоновых кислот и флавонолов в виноградных винах с помощью капиллярного электрофореза // Наука Кубани. 2013. No 4. С. 56–61.
(check this in PDF content)
6
Гугучкина Т. И., Антоненко О. П. Исследование антиоксидантной активности и содержания фенольных соединений в столовых сухих красных виноматериалах из перспективных сортов винограда // Наука Кубани. 2012. No 3. С. 32–37.
(check this in PDF content)
7
Изменение содержания ароматических веществ и фенольного комплекса в столовых сухих красных виноматериалах в зависимости от способа мацерации мезги и действия антиоксидантов / Т. И. Гугучкина, О. П. Антоненко, М. В. Антоненко, Ю. Ф. Якуба // Инновационные технологии и тенденции в развитии современного виноградарства и виноделия : тез. докл. и сообщ. Междунар. науч.-практ. интернет конф., посвященной 90-летию со дня рождения проф. Г. Г. Валуйко (Ялта, 1–3 июля 2014 г.) / НИВиВ «Магарач». Ялта, 2014. С. 72–74.
(check this in PDF content)
8
Пат. 2523585 Российская Федерация, МПК C12G1/02, C12G1/028. Способ получения виноматериала для производства малоокисленного столового красного вина / Агеева Н. М., Гугучкина Т. И., Антоненко О.
(check this in PDF content)