The 10 references in paper M. Votinov V., A. Maslov A., М. Вотинов В., А. Маслов А. (2015) “УСТРОЙСТВО БЕСКОНТАКТНОГО ИЗМЕРЕНИЯ ТЕМПЕРАТУРЫ В ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ // DEVICE FOR NONCONTACT TEMPERATURE MEASUREMENT IN THE FOOD INDUSTRY” / spz:neicon:pimi:y:2014:i:1:p:46-51

1
Fito, P. Control of citrus surface drying by image analysis of infrared thermography / P. Fito, M. Ortolá // Journal of Food Engineering. – 2004.– No 61. – Р. 287–290.
(check this in PDF content)
2
Traffano-Schiffo, M. Study of ham drying kinetics by Infrared Thermography / M. Traffano-Schiffo, M. Castro-Giráldez. – InsideFood Symposium, 9– 12, 2013.
(check this in PDF content)
3
Ruiz-Altisenta, M. Sensors for product characterization and quality of specialty crops / M. RuizAltisenta [et al.] // Computers and Electronics in Agriculture. – 2010. – Р. 176–194.
(check this in PDF content)
4
Пат. 117266 Российская Федерация, Малогабаритная сушильная установка/ М.В. Вотинов, М.А. Ершов; заявитель и патентообладатель ФГОУВПО Мурман. гос. техн. ун-т. Заявка No 2012109371/15; заявл. 12.03.2012; опубл. 27.06.2012, Бюл. No 18. – 8 с. : ил.
(check this in PDF content)
5
Пат. 109559 Российская Федерация, Уст- ройство для непрерывного бесконтактного измерения температуры / М.В. Вотинов, А.А. Маслов; заявитель и патентообладатель ФГОУ ВПО Мурман. гос. техн. ун-т. Заявка
(check this in PDF content)
1

(check this in PDF content)
2

(check this in PDF content)
3

(check this in PDF content)
4

(check this in PDF content)
5

(check this in PDF content)