The 6 references without contexts in paper Irina Chernukha M., Anastasiya Akhremko G., И. Чернуха М., А. Ахремко Г. (2018) “СРАВНИТЕЛЬНОЕ ИЗУЧЕНИЕ АВТОЛИТИЧЕСКИХ ИЗМЕНЕНИЙ ПРОТЕОМА МЫШЕЧНОЙ ТКАНИ СВИНИНЫ И ГОВЯДИНЫ // COMPARATIVE STUDY OF AUTOLYTIC CHANGES IN PORK AND BEEF MUSCLE TISSUE PROTEOME” / spz:neicon:meat:y:2018:i:3:p:56-63

1
Biomolecular Engineering, 2(2), 96-105. 6. Lomiwes, D., D., Farouk, M.M., Wu, G., Young, O.A (2014). The development of meat tenderness is likely to be compartmental­ ised by ultimate pH. Meat Science, 96 (1), 646-651. 7. Pomponio, L., Ertbjerg, P. (2012). The effect of temperature on the activity of
(check this in PDF content)
2
AUTHOR INFORMATION Affiliation Irina M. Chernukha — doctor of technical sciences, professor, cor­ responding member to the Russian Academy of Sciences, leading re­ search scientist, Experimental clinic-laboratory «Biologically
(check this in PDF content)
4
Contribution Authors equally contributed to the writing of the manuscript and are equally responsible for plagiarism Conflict of interest The authors declare
(check this in PDF content)
5
СВЕДЕНИЯ ОБ АВТОРАХ Принадлежность к организации
(check this in PDF content)
6
Чернуха Ирина Михайловна — доктор технических наук, про­ фессор, член-корреспондент РАН, главный научный сотрудник Экспериментальной клиники-лаборатории биол
(check this in PDF content)
7
Ахремко Анастасия Геннадьевна — младший научный сотруд­ ник Экспериментальной клиники-лаборатории биологически ак­ тивных веществ животного происхождения, Федеральный науч­ ный центр пи
(check this in PDF content)