The 2 references without contexts in paper Leonid Kudryashov S., Vadim Kupriyanov A., Ivan Scherbakov T., Valentina Krylova B., Tatyana Gustova V., Л. Кудряшов С., В. Куприянов А., И. Щербаков Т., В. Крылова Б., Т. Густова В. (2018) “ВЛИЯНИЕ КОЛБАСЫ ВАРЕНОЙ ОБОГАЩЕННОЙ ЛАКТУЛОЗОЙ И ПИЩЕВЫМИ ВОЛОКНАМИ НА МОРФОФУНКЦИОНАЛЬНОЕ СОСТОЯНИЕ СЛИЗИСТОЙ ОБОЛОЧКИ ТОЛСТОГО КИШЕЧНИКА И МИКРОБИОЦЕНОЗ У КРЫС // THE IMPACT OF THE COOKED SAUSAGE ENRICHED WITH LACTULOSE AND FOOD FIBERS ON THE MORPHOFUNCTIONAL CONDITION OF THE MUCOUS MEMBRANE OF THE LARGE INTESTINE AND MICROBIOTA (MICROBIOCENOSIS) IN RATS” / spz:neicon:meat:y:2018:i:1:p:4-15

1
Degradation of complex carbohydrates by Bifidobacterium spp. International Journal of Food Microbiology, 24(1–2), 199–210. 7. Kupriyanov, V. a., Kudryashov, L. S. (2002). the Use of fibres and lactulose in the production of sausages. International scientific and practi
(check this in PDF content)
2
Kudryashov, L. S., Malikova, V.I. АВТОРАХAUTHOR INFORMATION Принадлежность к организацииAffiliation Кудряшов Леонид Сергеевич — доктор технических наук, профессор, главный научный сотрудник, Федеральный научный центр пищевых систем им. В.М. Горбатова РАН 109316,
(check this in PDF content)