The 3 linked references in paper Ekaterina Vasilevskaya R.., Elena Kotenkova A., Ekaterina Lukinova A., Evgenia Kalinova A., Екатерина Василевская Романовна, Елена Котенкова Александровна, Екатерина Лукинова Александровна, Евгения Калинова Андреевна (2017) “МЕТОДОЛОГИЯ ИССЛЕДОВАНИЯ БЕЛКОВО-ПЕПТИДНЫХ КОМПОНЕНТОВ ЭКСТРАКТОВ ТКАНЕЙ SUS SCROFA // RESEARCH METHODOLOGY OF SUS SCROFA TISSUE EXTRACTS PROTEIN-PEPTIDE COMPONENTS” / spz:neicon:meat:y:2017:i:3:p:79-85

  1. Noble, J.E. Quantitation of protein/ J. E. Noble, M.J. Bailey// Methods Enzymol.— 2009. — V. 463. — P. 73–95. DOI: 10.1016/ S0076–6879(09)63008–1
  2. Brady, P.N. Evaluation of Colorimetric Assays for Analyzing Reductively Methylated Proteins: Biases and Mechanistic Insights/ P.N. Brady, M.A. Macnaughtan //Analytical biochemistry.— 2015. — V.491. — P. 43–51. DOI: 10.1016/j.ab.2015.08.027
  3. Krohn, R. I. The Colorimetric Detection and Quantitation of Total Protein // Current Protocols in Cell Biology. — 2002. — V. 15. — P. 3H: A.3H.1–A.3H.28. DOI: 10.1002/0471143030. cba03hs15