The 1 reference with contexts in paper Irina Chernukha M., Anastasiya Akhremko G., И. Чернуха М., А. Ахремко Г. (2018) “СРАВНИТЕЛЬНОЕ ИЗУЧЕНИЕ АВТОЛИТИЧЕСКИХ ИЗМЕНЕНИЙ ПРОТЕОМА МЫШЕЧНОЙ ТКАНИ СВИНИНЫ И ГОВЯДИНЫ // COMPARATIVE STUDY OF AUTOLYTIC CHANGES IN PORK AND BEEF MUSCLE TISSUE PROTEOME” / spz:neicon:meat:y:2018:i:3:p:56-63

3
Anastasiya G. Akhremko — junior researcher, Experimental clin­ ic-laboratory «Biologically active substances of an animal origin», V.M. Gorbatov Federal Research Center for Food
Total in-text references: 1
  1. In-text reference with the coordinate start=1532
    Prefix
    а.нныост1игалама.ксималъногоз1чения,за.темснижа؛хферме1говс؛вые24часапослеубояживот1ногоа.кт1ивност1ъс или,чт1оу свинини гов5^с^^ны1٠аз1^^чнаж^ко1)о(^тыфот1екания؛тверс؛ова.нийпос؛ласъ.’Резултгаты:провекнны1хисслес 1.отеом^ы1е и з м е н е ^ и я ( а в т о1^иза,но(^хоС^ныеп٩ OrtgtHatscteHttkpaper COMPARATIVE STUDY OF AUTOLYTIC CHANGES IN PORK AND BEEF MUSCLE TISSUE PROTEOME Irina M . Chernukha,
    Exact
    Anastasiya G. Akhremko* V.M. Gorbatov Federal Resea
    Suffix
    rch Center for Food Systems of Russian Academy of Sciences, Moscow, Russia Key ^orAs.. a.utolysis.potk.kel.ptotetiks.electtopktesis.ptotem Abstract I p a p e t presents tkstudiesontk autotyttctraHsJormattoHS inpotkandbeefsamiples by proteomk methods.