The 6 reference contexts in paper O. Fedotova B., D. Myalenko M., О. Федотова Б., Д. Мяленко М. (2016) “ИССЛЕДОВАНИЯ САНИТАРНО-ГИГИЕНИЧЕСКИХ ХАРАКТЕРИСТИК МНОГОСЛОЙНЫХ ПОЛИМЕРНЫХ ПЛЕНОК ДЛЯ ВАКУУМНОЙ УПАКОВКИ, МОДИФИЦИРОВАННОЙ ПРИРОДНЫМИ АНТИМИКРОБНЫМИ КОМПОНЕНТАМИ // INVESTIGATION OF SANITARY-HYGIENIC CHARACTERISTICS OF MULTILAYER POLYMER FILMS USED FOR VACUUM PACKAGING MODIFIED BY NATIVE ANTIMICROBIAL COMPONENTS” / spz:neicon:meat:y:2016:i:2:p:51-55

  1. Start
    1376
    Prefix
    Химический состав и структура упаковочных материалов определяют не только безопасность их использования при контакте с продуктом, но и обеспечивают комплекс требуемых функциональных свойств
    Exact
    [1, 2]
    Suffix
    . Одной из существенных проблем является подавление роста нежелательной поверхностной микрофлоры на продуктах питания. Данную проблему можно решить за счет использования сырьевых компонентов повышенной микробиологической чистоты, применением определенных стабилизирующих добавок в продуктах, применением метода асептической расфасовки.
    (check this in PDF content)

  2. Start
    4170
    Prefix
    The chemical composition and packaging materials structure specify not only safety of their usage during contact with this product but provide the complex of the required functional properties
    Exact
    [1, 2]
    Suffix
    . One of the main problems is inhibition of undesirable surface microflora growth on food products. The mentioned problem can be tackled by usage of raw materials components with high microbial purity, usage of the specific stabilizing additives in the products and aseptic packaging method.
    (check this in PDF content)

  3. Start
    4636
    Prefix
    The mentioned problem can be tackled by usage of raw materials components with high microbial purity, usage of the specific stabilizing additives in the products and aseptic packaging method. The perspective direction being very popular nowadays abroad is usage of so called active packaging i.e. packaging influencing directly the product
    Exact
    [3, 4]
    Suffix
    . At present Russian food particularly meat industry have no packaging materials possessing antimicrobial, antioxidant and some other properties relating to the packed product able to stabilize its safety characteristics during storage as well as prevent inhibitory development of unУДК/UDC: 637.1:621.798.18DOI 10.21323/2114-441X-2016-2-51-55 развивающееся за рубежом -испо
    (check this in PDF content)

  4. Start
    5194
    Prefix
    antimicrobial, antioxidant and some other properties relating to the packed product able to stabilize its safety characteristics during storage as well as prevent inhibitory development of unУДК/UDC: 637.1:621.798.18DOI 10.21323/2114-441X-2016-2-51-55 развивающееся за рубежом -использование так называемой активной упаковки, т.е. упаковки, направленно влияющей на продукт
    Exact
    [3, 4]
    Suffix
    . В настоящее время в отечественной пищевой, частности, мясной промышленности отсутствуют упаковочные материалы, обладающие антимикробными антиоксидантными и другими свойствами по отношению к расфасованному продукту, способные стабилизировать его показатели безопасности при хранении, а также, ингибирующие развитие нежелательной микрофлоры на поверхности упаковки при е
    (check this in PDF content)

  5. Start
    6373
    Prefix
    Существенно, что на стадии производства заготовки этих пакетов обрабатывают при высокой температуре и отправляют на дальнейшие этапы в стерилизованном виде — данный факт положительно влияет на сохранность продуктов питания в подобной упаковке
    Exact
    [4]
    Suffix
    . Материалы и методы В ФГБНУ «ВНИМИ» проводятся работы по созданию инновационных многослойных полимерных пленок, где внутренней слой, который непосредственно контактирует с пищевым продуктом модифицирован природными антимикробными компонентами.
    (check this in PDF content)

  6. Start
    8805
    Prefix
    It is important that on the production stage intermediates of these bags are treated at high temperature and delivered to the further stages in sterilized form. It is influenced very positively on storage life of these products in such bags.
    Exact
    [4]
    Suffix
    . Materials and methods FGBNU «VNIMI» is carrying out the works covering the creation of innovative multilayer polymer films where inner layer contacting with food product is modified by native antimicrobial components.
    (check this in PDF content)