The 3 references in paper D. Bataeva S., Yu. Yushina K., E. Zaiko V., Д. Батаева С., Ю. Юшина К., Е. Зайко В. (2016) “ИДЕНТИФИКАЦИЯ МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИХ РИСКОВ КОНТАМИНАЦИИ ТУШ КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА И СВИНЕЙ ПАТОГЕННЫМИ МИКРООРГАНИЗМАМИ ПРИ УБОЕ И ПЕРЕРАБОТКЕ // IDENTIFICATION OF THE MICROBIOLOGICAL RISKS OF CONTAMINATION OF CATTLE AND PIG CARCASSES WITH PATHOGENS AT SLAUGHTER AND PROCESSING” / spz:neicon:meat:y:2016:i:2:p:34-41

1
Dormont D. Prions, BSE and food. International Journal of Food Microbiology. 15 September 2002; 78 (1–2): 181–189
(check this in PDF content)
2
Алимов М.А. Контаминированность объектов ветеринарного надзора возбудителем листериоза и биологические свойства выделенных культур. Диссертация. 2004. 152 с.
(check this in PDF content)
3
Commission regulation (EC) No 1688/2005 of 14 October 2005 implementing Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council as regards special guarantees crobiological analysis of the internal and external surfaces of the cattle and pig carcasses.
(check this in PDF content)